Conferentiecentrum voor het ministerie van Defensie en overige overheden

Landgoed Beukbergen neemt deel aan de Open Monumentendag op 10 en 11 september 2022.
Een deel van het landhuis, de kapel en het landgoed is vrij te bezichtigen. De Stichting Legerplaats Soesterberg 1939-1945 en Stichting Wegh der Weegen geschiedenis Amersfoortse weg tonen u de hier gevonden artefacten uit de tweede wereldoorlog. De Dutch Defence Store is aanwezig voor aankopen. In de kapel is een expostie van Kunstenares Toos van Poppel (zie ook workshops Zeist). Op het terras van het Landhuis kunt u bij mooi weer een drankje nuttigen.
Info & Spelregels: Op beide dagen bent u welkom tussen 11:00 en 16:00. Er zijn 70 vrije parkeerplaatsen, Vrij wandelen op het terrein en in het bos. Gelieve het heideveld niet te betreden. Honden zijn alleen buiten toegestaan mits aangelijnd (er geldt een opruimplicht). Roken en open vuur zijn ten strengste verboden (in alle natuurgebieden is bij droog weer een groot risico op brand). Gelieve afval in de daarvoor bestemde bakken achter te laten.
Zie ook website Open Monumentendag Landgoed Beukbergen en Open Monumentendag Zeist.

=========

Landgoed Beukbergen is een representatieve locatie in het midden van het land, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het circa 18,5 ha. omvattende landgoed met bosperceel dat gekenmerkt wordt door oude beuken, is een inspirerende omgeving voor vergaderingen, seminairs, teambijeenkomsten, brainstorm- en heisessies, trainingen, reünies, recepties, jubilea en conferenties met logies. Ook kunnen er in de Kapel gebedsdiensten worden gehouden.

Ons landgoed staat open voor alle ministeries en overheden. De ministeries van Defensie en Jusitie maken regelmatig gebruik van Landgoed Beukbergen. Daarnaast is het landgoed de thuisbasis van het Vormingscentrum van de Diensten Geestelijke Verzorging bij Defensie (DGV). Klik hier voor het actuele aanbod DGV cursussen.

Het Landhuis, Logiesgebouw, Koetshuis en Kapel met het stiltecentrum voorzien in diverse vergader- en conferentieruimten voor 8 tot 90 personen en zijn van alle (digitale) gemakken voorzien. Een uitgebreid overzicht van mogelijkheden en faciliteiten vindt u onder Vergaderzalen.

In de Groene - en Beige Eetkamers van het statige landhuis geniet u van heerlijke maaltijden bereidt door eigen keuken. In de gezellige bar in de beuk van het landhuis of op het terras kunt u napraten over uw indrukken van de dag. Het logiesgebouw beschikt over 68 tweepersoonskamers waarvan 2 MIVA kamers en de prachtige omgeving van het landgoed biedt u de gelegenheid voor een rustige boswandeling of sportieve activiteiten. U kunt op het landgoed betalen met PIN.

Zoekt u een gastvrije locatie voor uw bijeenkomst, buiten uw kantoor of kazerne, in een stijlvolle ambiance? Dan is Landgoed Beukbergen iets voor u. Voor informatie over arrangementen e.d.kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!