Koetshuis

Het Koetshuis dankt haar naam aan haar oorspronkelijke bestemming namelijk de stalling van koetsen en rijtuigen. Het Koetshuis is heden ten dage ingericht als conferentielocatie en heeft een kleine eigen bar/coffeecorner met serre en terras op de begane grond. Het Koetshuis heeft drie conferentiezalen. De Koetsierskamer is zeer geschikt voor recepties en ontvangsten.

Conferentiezaal Aantal personen Opstelling
Koetsierskamer 35 tot 100 kring opstelling
Tuigenkamer 16 flexibele opstelling
Opkamer 16 flexibele opstelling

Voorzieningen

De conferentiezalen beschikken over een vaste beamer met projectiescherm, DVD speler en een flipover. WIFI is in het gehele Koetshuis beschikbaar en de conferentiezalen beschikken over een vaste Mulan aansluiting t.b.v. het Defensie netwerk.

Catering

U kunt gebruik maken van diverse cateringmogelijkheden op zaal (koffie, thee, alcoholische en non-alcoholische dranken, koud en warm bittergarnituur, verse koeken en gebak of belegde broodjes). In overleg kan maatwerk worden verzorgd.

Bijzonderheden

Het Koetshuis heeft een kleine eigen bar met serre en terras wat de Koetsierskamer zeer geschikt voor recepties. Desgewenst kan door het openen van de flexibele tussenmuur de ruimte worden vergroot met de Tuigenkamer. De Koetsierskamer kent voor conferenties een vaste kring opstelling met confortabele lage stoelen maar kan voor recepties en ontvangsten worden aangepast. De Tuigenkamer en de Opkamer zijn standaard ingericht in carré opstelling en zijn naar wens in te delen.
De begane grond is toegankelijk voor mindervaliden en er is een MIVA toilet aanwezig. Op de begane grond hangt een AED.