Conferentiezalen en vergaderkamers

Het landhuis heeft drie conferentiezalen tot 18 personen en drie vergaderkamers voor 6 tot 10 personen. Daarnaast zijn op de begane grond de Groene- en Beige Eetkamers gesitueerd en is er in de beuk van het huis een gezellige bar.
Het koetshuis heeft twee conferentiezalen tot 16 personen en één conferentieruimte voor 35 tot 100 personen. Het Koetshuis heeft een kleine eigen bar met coffeecorner en serre.
De Kapel wordt, naast haar traditionele functie, tevens gebruikt als conferentiezaal welke in theateropstelling plaats biedt tot 90 personen. Naast de kapel bevind zich het stiltecentrum, een plaats voor rust en bezinning.
Het Logiesgebouw bevat één conferentiezaal voor 36 tot 50 personen en vier conferentiezalen tot 18 personen alsmede een lounge en een ontspanningsruimte.

De conferentiezalen in het landhuis en logiesgebouw zijn voorzien van een digiboard met DVD speler en een flipover. De conferentieruimten in het koetshuis zijn voorzien van een beamer met projectiescherm, DVD speler en een flipover. Op verzoek kunnen de vergaderkamers worden voorzien van een mobiele beamer met projectiescherm en een flipover. WIFI is in alle gebouwen aanwezig en in de conferentiezalen bevinden zich een vaste Mulan aansluiting t.b.v. het Defensienetwerk. De catering wordt door de eigen keuken verzorgd waarbij wij graag uw culinaire wensen op maat verzorgen.

Openingstijden en overige informatie

Landgoed Beukbergen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 24.00 uur. Huidige afwijkingen hierop i.v.m. Coronamaatreglelen, kunt u vinden bij Organisatie en onze Coronamaatregelen en instructies per 3 maart. Het landgoed is enkel toegankelijk voor gasten en beschikt over 84 vaste parkeerplaatsen en 10 ha. bosperceel. Conferentie- en vergaderzalen zijn te boeken per dagdeel, afwijkende tijden en gebruik in het weekend is in overleg mogelijk.
De bar is geopend van 20:00 en 23:30 uur en er is 24 uur per dag receptie/beveiliging aanwezig. Naast de service in de diverse conferentie- en vergaderruimten is er in elk gebouw een coffeecorner met verschillende (bonen) koffievariaties, thee en warme chocomelk. Het landgoed is grotendeels toegankelijk voor mindervaliden.