Catering, logies en ontspanning

Met een geweldig team van toegewijde en gastvrije medewerkers heten wij u van harte welkom op Landgoed Beukbergen waar we met genoegen uw vergadering, seminar, teambijeenkomst, brainstorm- of heisessie, training, (meerdaagse) conferentie, receptie, jubileum of reünie faciliteren.

De Groene- en Beige eetkamers in het statige landhuis bieden samen plaats voor circa 95 personen. Onze keuken- en cateringsfaciliteiten bieden voor elk wat wils en we denken graag met u mee!
Van vergaderlunch op zaal tot een BBQ op het terras en van een aangeklede receptie tot een Indische rijsttafel, we zorgen er graag voor!

In onze gezellige bar, met een capaciteit tot circa 100 personen, gelegen in de beuk van het landhuis, kunt u van uw drankje genieten en napraten over uw indrukken van de dag.

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze kleine gym dan wel lekker wandelen of hardlopen in ons bosperceel. Ook onze onspanningsruimte staat tot uw beschikking waar u, deels tegen betaling, gebruik kunt maken van diverse spellen, playsttions e.d. Tevens zijn er twee pc's beschikbaar voor algemeen gebruik.

Wilt u meer weten? vraag gerust naar onze banquetingmap!