Catering

Ontbijt, lunch en diner

De Groene Eetkamer met een capaciteit tot 30 personen en de Beige Eetkamer met een capaciteit tot 64 personen bevinden zich op de bel-etage in het statige landhuis. Hier kunt u genieten van ons dagelijks buffet. Indien u een uitgebreide lunch, diner, buffet, rijsttafel of bbq wenst, worden de mogelijheden in overleg met u besproken. Natuurlijk houden wij graag rekening met voedingsrestricties mits u deze bij reservering aangeeft. Wij kunnen ondermeer voorzien in vegetarische, veganistische, halal of koosjer maaltijden. 

Regulier worden onderstaande tijden gehanteerd:

Ontbijtbuffet van 08:00 tot 09:00 uur
Lunchbuffet van 12:00 tot 13:30 uur
Dinerbuffet  van 17:00 tot 18.30 uur

Bar

In de beuk van het het landhuis bevindt zich de ruime bar voor circa 100 personen. U kunt er TV kijken, darten, kaarten of gezellig napraten onder het genot van een drankje. Op verzoek kunt u, vooraf, een koud bittergarnituur bestellen. De bar is uitsluitend toegankelijk voor onze gasten en is regulier geopend van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 24.00 uur (laatste ronde om 23.30).

Catering in de vergader- en conferentieruimten

In de vergader- en conferentieruimten kunt u gebruik maken van onze catering op zaal zoals koffie, thee, verse koeken of gebak, belegde broodjes, alcoholische- en non alcoholische dranken of warm en koud bittergarnituur. Het is niet toegestaan eigen dranken of voeding te gebruiken in de vergader- en conferentieruimten. Naast de service in de diverse conferentie- en vergaderruimten is er in elk gebouw een coffeecorner met verschillende (bonen) koffievariaties, thee en warme chocomelk.