Catering

Ontbijt, lunch en diner

De Groene Eetkamer met een capaciteit tot 30 personen en de Beige Eetkamer met een capaciteit tot 70 personen bevinden zich op de beletage in het statige landhuis. Hier kunt u genieten van ons dagelijks buffet. Indien u een uitgebreide lunch, diner, buffet, rijsttafel of bbq wenst, worden de mogelijheden in overleg met u besproken. Natuurlijk houden wij graag rekening met voedingsrestricties mits u deze bij reservering aangeeft. Wij kunnen ondermeer voorzien in vegetarische, halal of koosjer maaltijden. 

Regulier worden onderstaande tijden gehanteerd:

Ontbijtbuffet van 07:00 tot 09:00
Lunchbuffet van 12:00 tot 13:30
Dinerbuffet  van 17:00 tot 19:00

Bar

In de beuk van het het landhuis bevindt zich de ruime bar voor maximaal 100 personen. U kunt er TV kijken, een potje darten of kaarten en gezellig napraten onder het genot van een drankje.       Op verzoek kunt u, vooraf, een koud bittergarnituur bestellen. De bar is uitsluitend toegankelijk voor onze gasten en is geopend van 08.00 tot 23.30 uur.

Catering in de vergader- en conferentieruimten

In de vergader- en conferentieruimten kunt u gebruik maken van onze catering op zaal zoals koffie, thee, verse koeken of gebak, belegde broodjes, alcoholische- en non alcoholische dranken of warm en koud bittergarnituur. Het is niet toegestaan eigen dranken of voeding te gebruiken in de vergader- en conferentieruimten. Naast de service in de diverse converentie- en vergaderruimten is er in elk gebouw een coffeecorner met verschillende (bonen) koffievariaties, thee en warme chocomelk.