Landhuis

Het landhuis is geïnspireerd op de Engelse landhuisstijl en is een Rijksmonument. Het bestaat uit een souterrain, een beletage en twee verdiepingen. De Rijksdienst Cultureel Erfgoed schreef in een rapportage “Het landgoed Beukbergen is niet alleen vanwege haar lange geschiedenis van cultuurhistorisch belang, maar ook van architectuur historisch belang.” Naast de twee eetkamers met terras op de beletage en een bar in het souterain beschikt het landhuis over vier conferentieruimten en drie vergaderruimten.

Vergaderkamers Aantal personen Opstelling
Est! Est! Est! 6 vast
Rooksalon 8 vast
Bestuurskamer 12 vast
Conferentiezalen    
Jachtkamer 20 carré opstelling
Balkonkamer 20 carré opstelling
Bibliotheek 20 carré opstelling
Heerenkamer 12 vast

Voorzieningen

De conferentiezalen (Jachtskamer, Balkonkamer, Bibliotheek en Heerenkamer) beschikken over een digiboard en een flipover. De Vergaderkamers (Bestuurskamer, Rooksalon en Est! Est! Est!) kunnen op verzoek worden ingericht met mobiele beamer met projectiescherm en een flipover. WIFI is in het gehele landhuis beschikbaar en de conferentiezalen beschikken over een vaste Mulan aansluiting t.b.v. het Defensienetwerk. In de hal op de 1e etage bevind zich de coffeecorner.

Catering

U kunt gebruik maken van diverse cateringmogelijkheden op zaal (koffie, thee, alcoholische-  en non-alcoholische dranken, koud en warm bittergarnituur, verse koeken en gebak of belegde broodjes). In overleg kan maatwerk worden verzorgd.

Bijzonderheden

De conferentiezalen m.u.v de Heerenkamer zijn standaard ingericht in carré opstelling maar zijn naar wens in te delen. De vergaderkamers kennen een vaste opstelling. De beletage is toegankelijk voor mindervailden middels een buitenlift aan de achterzijde van het pand. Tevens is er een MIVA toilet aanwezig. Op de beletage hangt een AED.