x

Voorlichtingsbijeenkomst Militaire Motorbedevaart naar Lourdes

Data

7 maart 2024 van 15:00 tot 18:00 (mogelijkheid tot gezamenlijk diner op het landgoed Beukbergen.)
Uiterste inschrijfdatum: Tot 2 weken voor aanvang van de conferentie.

Voorlichtingsbijeenkomst Militaire Motorbedevaart naar Lourdes:
Data: 7 maart 2024
Plaats: Kapel op vormingscentrum DGV Beukbergen
Tijd: inloop 15.00 uur aanvang 16.00 uur tot ongeveer 17.30 uur.
Aansluitend mogelijkheid gezamenlijk diner op het landgoed Beukbergen.

Op donderdag 7 maart wordt er een voorlichting gegeven over de Militaire Motorbedevaart naar Lourdes (MMB). De motorbedevaart maakt deel uit van de jaarlijks terugkerende Internationale Militaire Bedevaart in Lourdes (PMI). Een evenement waar tussen de 14.000 en 16.000 militairen uit zo’n 25 landen samenkomen in het bedevaartsoort aan de voet van de Pyreneeën. In drie dag-ritten heen en drie terug pelgrimeren zo’n 40 deelnemers op de motor van Nederland naar het zuiden van Frankrijk en terug, om in het weekend van vrijdag 24 mei t/m maandag 27 mei deel te nemen aan de PMI. Dit betekent dat de deelnemers samenkomen op maandag 20 mei en terugkeren op donderdag 30 mei 2024.

Om inzicht te krijgen wat deze pelgrimage inhoudt, wat er van de deelnemers (aan rijervaring) en de motoren verwacht wordt en wat u kunt verwachten van de organisatie organiseren wij in de kapel van het vormingscentrum Beukbergen een vrijblijvende voorlichtingsbijeenkomst.

De kapel is open vanaf 15:00uur en aanvang van de voorlichting is 16:00uur. De voorlichting zal maximaal 1,5uur in beslag nemen. Aansluitend bestaat er de mogelijkheid om het diner te gebruiken in het vormingscentrum en kennis te maken met (oud-) deelnemers en de organisatie.

Om zicht te hebben op het aantal geïnteresseerden wordt u verzocht u hiervoor aan te melden. Geef dan ook even aan of u gebruik wilt maken van het diner (incl. bijzonderheden anders eten).

Aanmelden kan met een mail naar: ohm.mosterd@mindef.nl onder vermelding “voorlichting MMB24”

Adres: Landgoed Beukbergen, Amersfoortseweg 59, 3712BB Huis ter Heide (Utr.)

Doelgroep

Begeleiding

Raymond van Schalkwijk (Geestelijk Verzorger)

Inschrijven of informatie opvragen

Uw naam

Uw (Defensie) e-mail en/of telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht