x

Persoonlijke veerkracht module 1 VOLGEBOEKT

Data

12 maart 2024

van 10:00 tot 20:30

13 maart 2024

van 09:00 tot 12:30

Uiterste inschrijfdatum: Tot 2 weken voor aanvang van de conferentie.

Van Defensiemedewerkers wordt in deze tijd veel gevraagd. Uitzendingen, reorganisaties, gebeurtenissen in de privésituatie. Dit alles heeft invloed in je leven, je functioneren als mens en werknemer. Persoonlijke veerkracht stelt jou in staat om de druk te hanteren die van buiten en van binnen op je afkomt en om gezonde keuzes voor je leven te maken.

Je kunt zelf veel doen om je veerkracht te vergroten. Dat doe je niet in een dag. Het is eerder dagelijkse beoefening. Met je beoefening bewijs je jezelf een belangrijke dienst, want je investeert in je toekomst, als je leef- en werkomstandigheden wellicht wat lastiger zijn. Je zal merken dat er ook een en ander gaat verschuiven in je relaties. Je gaat bewuster in het leven staan, leert om jezelf en ander beter te begrijpen en om effectief te communiceren.

In de conferentie Persoonlijke veerkracht deel 1 krijg je meer inzicht in levensthema’s die voor ieder van ons spelen en de specifieke uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Ook maak je kennis met een aantal NLP technieken die je kunnen helpen om in het krachtenveld van je werk en van je privé leven jouw innerlijke hulpbronnen aan te boren en te benutten.

Persoonlijke veerkracht is opgebouwd uit 3 modules - 1, 2 en 3. Je kunt met 1 beginnen en daarna beslissen of je 2 en eventueel 3 wilt doen. Je kunt je ook voor alle drie de conferenties aanmelden en er op volgorde aan deelnemen.

Doelgroep

voor militair en burgermedewerker werkzaam bij het ministerie van Defensie.

Begeleiding

Hannah Nováková (Geestelijk Verzorger)

Meer informatie

Naam: Liza Kok
T: 06-10239092 of 088-9511765
E: Themaconferentiebeukbergen@mindef.nl

Inschrijven of informatie opvragen

Uw naam

Uw (Defensie) e-mail en/of telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht