x

Mindfulness 3-daagse training: Deze training is geannuleerd tot nader order door de Corona Maatregelen. (vraag naar de mogelijkheid om een Mindfulness training via Microsoft Teams online te volgen)

Data

11 juni 2020

van 10:00 tot 18:00

(inclusief afsluitend diner)

25 juni 2020

van 10:00 tot 18:00

(inclusief afsluitend diner)

16 juli 2020

van 10:00 tot 18:00

(inclusief afsluitend diner)

Uiterste inschrijfdatum: Tot 2 weken voor aanvang van de conferentie.

Beoefening van mindfulness betekent op een speciale manier oplettend zijn: bewust aanwezig zijn in het hier-en-nu, zonder te oordelen’ (Jon Kabat-Zinn). Bij mindfulness gaat het om het trainen van je aandacht. Het beheren van je aandacht en het ontwikkelen van een open en accepterende houding ten opzichte van jezelf en je omgeving. Bewust zijn van wat er in jou en om je heen gebeurt. Zonder in je hoofd positief of negatief commentaar te geven op wat er gebeurt. Toelaten van wat je ervaart zonder te reageren vanuit je vaste patronen en je bewust blijven van je ervaringen ook al zijn die onaangenaam of pijnlijk. Hierdoor kan meer openheid, vrolijkheid en speelsheid ontstaan om het leven te ervaren zoals het is.

Deze korte training in Mindfulness bieden wij aan als drie losse dagen verspreid over ongeveer een maand. Er kan niet separaat op deze dagen worden ingeschreven. De gehele training van 3 dagen dient gevolgd te worden. De training is bedoeld voor mensen die meer willen dan alleen kennismaken met Mindfulness. We gaan vooral mindfulness beoefenen. Tussen de trainingsdagen gaat het beoefenen als ‘huiswerk’ door.

Doelgroep

Begeleiding

Niels Morpey (Geestelijk Verzorger)

Meer informatie

Naam: Liza Kok
T: 06-10239092 of 088-9511765
E: Themaconferentiebeukbergen@mindef.nl

Inschrijven of informatie opvragen

Uw naam

Uw (Defensie) e-mail en/of telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht