x

Je Patronen aan het licht. o.b.v. Familieopstellingen 1- daagse conferentie VOLGEBOEKT

Data

1 maart 2024 van 09:30 tot 17:00
Uiterste inschrijfdatum: Tot 3 weken voor aanvang van de conferentie.

Een familieopstelling is een bijzonder fenomeen en biedt de mogelijkheid om patronen aan het licht te brengen die diep in ons onderbewuste verborgen liggen. Loop je tegen gedrag aan van jezelf dat je niet prettig vindt, of overkomen jou steeds de zelfde dingen en lukt het je niet om dit te veranderen? Misschien is de conferentie familieopstellingen dan iets voor jou, zodat je kunt kijken naar de onderliggende processen hiervan en mogelijk een helende beweging kan maken.

Wij leven, leren en werken met andere mensen en dit heeft een grote invloed op ons gedrag en identiteit. Veel meer dan dat we kunnen vermoeden zijn het vooral het gezin en de grotere familie waar we uit voortkomen, die van invloed zijn op de manier waarop we in het leven staan. De familieopstelling brengt deze invloed letterlijk in beeld. Als deelnemer van deze conferentie leer je jouw eigen plek in jouw gezin van herkomst kennen en wat je op die plek hebt aangetroffen. Verstoringen in dit systeem kunnen onze kinderen, relaties en gezondheid beïnvloeden en kunnen herkenbaar zijn op je werk. Een opstelling maakt oplossingsrichtingen zichtbaar voor deze verstoringen. Tegelijkertijd brengt het jou ruimte voor verandering en beweging.

Deze conferentie is vooral bedoeld voor (1) mensen met een vraag die ze opgesteld willen zien en (2) voor mensen die het opstellingenwerk al eens hebben ervaren en willen representeren. We doen maximaal 4 opstellingen. Als deelnemer mag je een vraag meenemen die je opgesteld wilt zien. Wil je er zeker van zijn dat jouw vraag opgesteld wordt, meld je dan van tevoren aan als vraagsteller. Je mag ook enkel als vraagsteller aanwezig zijn. De conferentie is een eendaagse conferentie.
Inschrijven via mailbox: themaconferentiebeukbergen@mindef.nl

Doelgroep

voor elke militair en burger werkzaam bij het ministerie van Defensie.

Begeleiding

Ramaya Soe- Agnie (Geestelijk Verzorger)

Meer informatie

Naam: Liza Kok
T: 06-10239092 of 088-9511765
E: Themaconferentiebeukbergen@mindef.nl

Inschrijven of informatie opvragen

Uw naam

Uw (Defensie) e-mail en/of telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht