x

Persoonlijke veerkracht met NLP modellen. Module 2

Data

16 mei 2023

van 10:00 tot 20:30

(Avondbelasting tot 20.30 uur)

17 mei 2023

van 09:00 tot 12:30

(einde na gezamenlijke lunch)

Uiterste inschrijfdatum: Tot 2 weken voor aanvang van de conferentie.

Nieuwsgierigheid en verwondering zijn het begin van filosofie, wordt wel eens gezegd. Je zou ook kunnen zeggen dat nieuwsgierigheid en verwondering een levenshouding zijn die ons helpt om te helen als we beschadigd zijn geraakt, die ons helpt om weer op gang te komen als we vastgelopen zijn, die ons een nieuw perspectief biedt als de oude manier van leven ons niet meer dient.

De wereld zoals wij die ervaren is een product van ons vermogen om binnenkomende informatie te filteren: door ons zenuwstelsel met zintuigen, maar ook door de overtuigingen en waarden die wij ons eigen hebben gemaakt.

Vanuit de houding van nieuwsgierigheid gaan we in de tweede module van persoonlijke veerkracht met NLP modellen de volledige structuur van onze innerlijke ervaringen onderzoeken, en daarin met name onze overtuigingen en waarden.

Een mooie module die jou hopelijk meer inzicht biedt in de manieren waarop je in het leven staat en die jou tools aanreikt om op een gezonde manier verder te leven. Aan deze module kun je deelnemen als je Persoonlijke Veerkracht module 1 hebt gevolgd.

Doelgroep

Voor deze module kun je jezelf inschrijven als je Persoonlijke Veerkracht module 1 hebt gevolgd.

Begeleiding

Hannah Nováková (Geestelijk Verzorger)

Meer informatie

Naam: Liza Kok
T: 06-10239092 of 088-9511765
E: Themaconferentiebeukbergen@mindef.nl

Inschrijven of informatie opvragen

Uw naam

Uw (Defensie) e-mail en/of telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht