x

Bezield Leiderschap "Putten uit eigen bron" Volgeboekt!!

Data

29 januari 2024

van 10:00 tot 20:30

(incl. avondbelasting)

30 januari 2024

van 10:00 tot 20:30

(incl. avondbelasting)

31 januari 2024

van 10:00 tot 15:00

Uiterste inschrijfdatum: Tot 2 weken voor aanvang van de conferentie.

Bezield Leiderschap
Putten uit eigen bron

Bezielde leiders kennen hun bronnen van inspiratie en inspireren op natuurlijke wijze hun omgeving. Deze training helpt je om deze bronnen op te sporen. Je legt verbinding met je kernkwaliteiten en leert niet oordelend met je valkuilen om te gaan. Je komt daarmee meer tot rust en in balans.
Je krijgt instrumenten aangereikt om constructief om te gaan met medewerkers die je irriteren.
Aan de hand van korte inleidingen en concrete oefeningen onderzoek je jouw wijze van leidinggeven en jouw volgende ontwikkelingsstap naar kracht en vertrouwen. Waar zit jouw bezieling, en hoe kun je die bezieling meenemen in je werk.
De derde ochtend zal een gastspreker uit een totaal ander werkveld zijn ervaringen als leidinggevende met de groep delen.

Aalmoezenier Fransjesca van Grimbergen is haar loopbaan begonnen als landmacht officier, is later overgestapt naar de geestelijke verzorging en is werkzaam op de KMA en kent het vak van leidinggeven vanuit verschillende gezichtspunten.
Aalmoezenier Bas Bakker heeft een achtergrond als ingenieur en is op latere leeftijd theologie gaan studeren. Hij is nu geestelijk verzorger, is werkzaam op Vormingscentrum Beukbergen en begeleidt daar regelmatig groepen, onder andere op het gebied van leidinggeven.

Deze conferentie heeft een minimum aantal deelnemers van 6 personen is en maximum aantal deelnemers van 12 personen. De conferentie is een driedaagse conferentie, houd rekening met een avondprogramma. Er is gelegenheid om te overnachten op Beukbergen.

Inschrijven bij: themaconferentiebeukbergen@mindef.nl

Doelgroep

militairen en burgers die leidinggeven

Begeleiding

Bas Bakker (Geestelijk Verzorger) Fransjesca van Grimbergen (Geestelijk Verzorger)

Meer informatie

Naam: Liza Kok
T: 06-10239092 of 088-9511765
E: Themaconferentiebeukbergen@mindef.nl

Inschrijven of informatie opvragen

Uw naam

Uw (Defensie) e-mail en/of telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht