DGV op beukbergen

Wie zijn wij?

Bij het Vormingscentrum van de Diensten Geestelijke Verzorging, gevestigd op Landgoed Beukbergen, werken geestelijk verzorgers van verschillende geloofs- en levensovertuigingen samen. Ons werk is er op gericht om militairen te ondersteunen en geestelijk weerbaar te maken bij hun moeilijke taken in binnen en buitenland. Deze site informeert u over wat het Vormingscentrum te bieden heeft. Waardevolle uitgangspunten voor ons zijn mensgerichtheid, betrokkenheid, openheid, respect, veiligheid, vertrouwen en persoonlijke verantwoordelijkheid.

Wat doen we?

Vanuit het Vormingscentrum bieden wij tal van vormingsactiviteiten aan, vaak  in de vorm van een conferentie. In het vormingswerk ligt de focus op de militair als persoon en mens. De conferenties worden krijgsmachtbreed aangeboden tijdens de initiële opleidingen, rondom uitzendingen en bij het verlaten van de dienst. Naast deze reguliere conferenties kent ons vormingswerk themaconferenties en onderdeelsconferenties.

Zie voor verdere informatie het PDF document onder Documenten.

Links

Taken DGV
https://www.dgv.nl/nl/taken

Intranet kalender via Mulan. Deze kalender kan niet via internet bereikt worden
http://intranet.mindef.nl/portaal/actueel/kalender/

E-mail adres themaconferenties
mailto:themaconferentiebeukbergen@mindef.nl

Documenten

Vormingswerk in de Krijgsmacht
In deze documenten vindt u meer informatie waar het vormingswerk uit bestaat, hoe het wordt uitgevoerd om u een beeld te geven wat u van het vormingswerk kunt verwachten.
Vormingswerk conferenties Beukbergen
Memorandum Vormingswerk in de Krijgsmacht