Laden Evenementen

Hallo!

Als oud-deelnemer aan de modules 1, 2 en 3 van Persoonlijke Veerkracht nodigen we jou graag uit voor de terugkomdag Persoonlijke Veerkracht op 26 juni  2019 van 10.00 uur tot 18.00 uur op Beukbergen.

Doel en werkwijze
Het doel van deze dag is tweeledig. Ten eerste om met elkaar uit te wisselen hoe alles wat je geleerd hebt in de modules heeft doorgewerkt in je dagelijkse leven. Dit kan spectaculair zijn en natuurlijk ook minder spectaculair. Wij gaan er van uit dat NLP mensen in beweging zet en die beweging kan groot of minder groot zijn. Beide is goed. Het lijkt ons zinnig en leuk om dat met elkaar te verkennen. Ten tweede zullen wij een aantal nieuwe oefeningen aan-bieden die van invloed kunnen zijn op jouw persoonlijke veerkracht. Dus: uitwisseling van waar we staan en opnieuw aan de slag met het vergroten van je veerkracht.

Globaal programma
•    Voorstelronde met daarin aandacht voor wat er veranderd is sinds module 1 en waar je het meest aan hebt gehad.
•    Een aantal nieuwe oefeningen om je veerkracht te vergroten.
•    Afsluitend diner met elkaar (eindtijd 18.00 uur).

Natuurlijk heb je zin om mee te doen, toch? Laat dit dan weten aan Liza Kok, zodat wij een beeld krijgen of er voldoende belangstelling is voor deze dag. Bij voldoende belangstelling laten we de dag doorgaan en verneem je dit zo spoedig mogelijk van ons.

Graag tot ziens op Vormingscentrum Dienst Geestelijke Verzorging van de Krijgsmacht op locatie Beukbergen.