Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

2- daagse conferentie Persoonlijke veerkracht module 1
Begeleiding
Humanistisch Raadsman Lennart Fijen NLP Master Practitioner
Wix Priesterbach, NLP Trainer.
Data:
23-24 mei start 10.00 uur ( de eerste dag is er avondbelasting tot 21.00 uur de tweede dag eindigt rond 15.30 uur)

24-25 september (de eerste dag is er avondbelasting tot 21.00 uur de tweede dag eindigt rond 15.30 uur)

15-16 oktober

Uiterste inschrijfdatum: tot 2 weken voor aanvang van de conferentie.
Van Defensiemedewerkers wordt in deze tijd veel gevraagd. Uitzendingen, reorganisaties en ook gebeurtenissen in de priv├ęsituatie. Dit alles heeft invloed in je leven, je functioneren als persoon en daarmee als functionaris. Persoonlijke veerkracht stelt je in staat om de druk te hanteren die van buiten op je afkomt. Hoe groter je veerkracht, des te makkelijker kun je het leven en dus ook je werk aan.

Je kunt zelf veel doen om je veerkracht te vergroten. Dat doe je niet in een dag. Het is eerder dagelijkse beoefening. Met je beoefening bewijs je jezelf een belangrijke dienst, want je investeert in je toekomst, als je leef- en werkomstandigheden wellicht wat lastiger zijn.
In deze conferentie maak je kennis met een aantal NLP technieken die je kunnen helpen met het handhaven of vergroten van je persoonlijke veerkracht. NLP (NeuroLinguïstisch programmeren) is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Persoonlijke veerkracht is opgebouwd uit 3 zelfstandige modules. Modules 1, 2 en 3. Je kunt met 1 beginnen en daarna beslissen of je 2 en eventueel 3 wilt doen.