Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Persoonlijke veerkracht met NLP modellen  module 1

Begeleiding: Geestelijk Verzorger Raadsman Lennart Fijen en Wix Priesterbach, NLP Trainer
Data:
• 26-27 februari 2019
• 19-20 maart 2019
• 14-15 mei 2019

Aanwezig: 09.30 Aanvang 10.00 uur. De eerste avond heeft avondbelasting tot ongeveer 21.00 uur, de tweede dag eindigt rond 15.30 uur.

Uiterste inschrijfdatum: tot 2 weken voor aanvang van de conferentie

Van Defensiemedewerkers wordt in deze tijd veel gevraagd. Uitzendingen, reorganisaties en ook gebeurtenissen in de privésituatie. Dit alles heeft invloed in je leven, je functioneren als persoon en daarmee als functionaris. Persoonlijke veerkracht stelt je in staat om de druk te hanteren die van buiten op je afkomt. Hoe groter je veerkracht, des te makkelijker kun je het leven en dus ook je werk aan.

Je kunt zelf veel doen om je veerkracht te vergroten. Dat doe je niet in een dag. Het is eerder dagelijkse beoefening. Met je beoefening bewijs je jezelf een belangrijke dienst, want je investeert in je toekomst, als je leef- en werkomstandigheden wellicht wat lastiger zijn.
In deze conferentie maak je kennis met een aantal NLP technieken die je kunnen helpen met het handhaven of vergroten van je persoonlijke veerkracht. NLP (NeuroLinguïstisch programmeren) is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Persoonlijke veerkracht is opgebouwd uit 3 zelfstandige modules. Modules 1, 2 en 3. Je kunt met 1 beginnen en daarna beslissen of je 2 en eventueel 3 wilt doen.