Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

 

Data:2 daagse conferentie op 17-18 januari 2019

Uiterste inschrijfdatum: 2 weken voor aanvang conferentie.

Omschrijving conferentie
“Loopt” u al geruime tijd met de gedachte om te pelgrimeren naar Santiago de Compostela? Dan biedt Vormingscentrum Beukbergen een conferentie aan waar u praktische vragen kunt stellen over wat het pelgrimeren zo al inhoudt en wat het kan betekenen voor u.

Tijdens deze conferentie komt de vraag: Wat is pelgrimeren en wat kan het doen met je? Maar daarnaast ook vragen als: Hoe organiseer ik een langdurig
onderweg zijn? Vind ik voldoende slaapplaatsen? Wat kost het allemaal? Deze conferentie wordt verzorgd door ervaringsdeskundigen en bied een oriëntatie zowel op geestelijk als op praktisch niveau. Het is mogelijk om (tegen betaling voor uw partner) samen aan deze conferentie deel te nemen

Deze conferentie is ook zeer aan te bevelen voor diegenen die met FLO gaan. Voor mensen dus die zich al wandelend of fietsend willen bezinnen op een nieuwe koers in hun leven.

Programma globaal:
kennismaken met de wereld van pelgrimeren, zowel te voet als per fiets, een stukje geschiedenis en cultuurgeschiedenis; voorbereiding lichamelijk, psychisch en spiritueel, effecten van pelgrimeren, routes, onderdak zowel refuges, campings als wel kleine pensions, kostenplaatje, alleen of samen gaan, voor- en nadelen hiervan, kunst onderweg, een meditatiebijeenkomst van ongeveer twintig, vijf en twintig minuten over pelgrimeren, en last but not least ingaan op de vragen die mensen hebben. die vragen zijn leidend in de bijeenkomst.

U kunt inlichtingen daarover opvragen bij Mevr. Liza kok tel: 0346-332141
mob: 06-10239092
U kunt ook mailen naar: e.kok.04@mindef.nl