Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Mindfulness – Uitgebreide 8 ochtenden training. (start-datum 10 Mei 2019)

Data:
10, 17, 24 Mei en 7, 14, 21,en op 5 Juli 2 sessies samengevoegd: start 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur incl. gezamenlijke lunch.
Tijd: aanvang 10.00 uur tot 12.30 incl gezamenlijke Lunch op het vormingscentrum Beukbergen.

(Het is niet mogelijk om separaat voor 1 sessie in te schrijven, deze training heeft een opbouw van theorie en praktijk gedurende de 8 sessies en zal daarom in zijn geheel gevolgd moeten worden.)

Uiterste inschrijfdatum: tot 2 weken voor aanvang van de training.

Begeleiding: Geestelijk verzorger: Raadsvrouw Wilma Geerdink | Mindfulness trainer in de MBSR/MBCT traditie

Omschrijving conferentie:
Bij mindfulness gaat het om het trainen van je aandacht. Het beheren van je aandacht en het ontwikkelen van een open en accepterende houding ten opzichte van jezelf en je omgeving. Bewust zijn van wat er in jou en om je heen gebeurt.

Deze uitgebreide training in Mindfulness bieden wij aan als 8 ochtenden. Deze uitgebreide training is bedoeld voor mensen die willen leren om moeilijke situaties en (lichamelijke en geestelijke) pijn beter te hanteren. In deze mindfulness training worden meditatietechnieken geleerd. Het doel is dat deelnemers leren automatische reactiepatronen los te laten, waardoor klachten als angsten, neerdrukkende gedachtenpatronen, stress en chronische pijn beter hanteerbaar zijn. Tussen de bijeenkomsten gaat het oefenen als ‘huiswerk’ door. Hierdoor kan mindfulness beter in het leven geïntegreerd worden.