Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Mindfulness Leidinggeven
Deze training is omvat 2 lesblokken. Er kan niet separaat op ingeschreven worden.

Data:
Blok 1 is op 22 en 23 januari 2019
Blok 2 is op 19 en 20 februari 2019

Blok 1 en de eerste dag van blok 2 (19 februari) starten om 10.00 uur en eindigen met afsluitend diner om 18.00 uur.
De laatste dag van blok 2 (20 februari) eindigt na de gezamenlijke lunch rond 13.00 uur.

Uiterste inschrijfdatum: tot 2 weken voor aanvang van de conferentie.

Begeleiding:
Wilma Geerdink, humanistisch geestelijk verzorger | Mindfulness trainer in de MBSR/MBCT traditie

Rode draad is een mindfulnesstraining, gericht op jouw leiderschap. In deze training worden ook compassie en mindful communiceren getraind. Er worden diverse meditatietechnieken toegepast. Gevraagd wordt om tussen de twee blokken dagelijks een half uur vrij te maken voor oefeningen.

We hebben allemaal, dus ook leidinggevenden, zo onze valkuilen waar we maar al te gemakkelijk instappen. We hebben het dan over de ‘automatische reactiepatronen’. We doen, ook in onze uitoefening van leiderschapstaken, heel veel zonder dat dat een bewuste keuze is. En soms is het ook niet de meest behulpzame keuze. Mindful Leidinggeven kan jou helpen om je automatische patronen los te laten. Je traint in deze conferentie je vaardigheid om met aandacht en compassie (één van de vier morele principes voor succesvol leiderschap) je leiderschapstaak uit te oefenen. Van daaruit kom je tot goede keuzes voor jezelf en anderen.
En misschien helpt het je leiderschapstaak met meer gemak en minder stress uitoefenen.

Deze conferentie omvat twee keer twee dagen en is bedoeld voor militairen en burgers die al een tijd een leidinggevende taak hebben. Wanneer je al eens een Mindfulness-training hebt gevolg zal deze conferentie handvaten voor verdieping en meer integratie op de werkplek bieden. Voor hen die nog geen ervaring met Mindfulness hebben vormt deze conferentie een eerste kennismaking.